Flexibiliteit, kwaliteit en visibiliteit

Hosting your vision

In onze polyvalente lounge langs het circuit van Zolder kan het allemaal: evenementen, vergaderingen, presentaties... U krijgt er een uniek zicht op de omloop en de pits. Bovendien genieten uw gasten samen met u van een professionele infrastructuur en een uitstekende catering.

De ideale gelegenheid om uw bedrijf of product extra in de kijker te zetten. Maak daarom gebruik van onze promotionele mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden (aanvullen en aanpassen doet u la carte):

  • onze VIP-lounge in Zolder personaliseren (affiches, flatscreen TVs, tafelstaanders...)
  • uw logo op onze racewagens en de kledij van de piloten, of zelfs het hele team in uw kleuren
  • publiciteit in verschillende media (televisie, kranten, magazines, internet)
  • onze racewagens op uw stand tijdens beurzen, opendeurdagen, speciale acties...

Hosting your vision

U bent altijd welkom in onze lounge, of er nu geracet wordt of niet. Maar MSE werkt niet exclusief in Zolder: op andere locaties voorzien we een stijlvolle hospitality-unit waar u op dezelfde diensten kan rekenen.

Informeer zeker ook naar onze onvergetelijke incentives. Wij reserveren voor uw contacten en medewerkers namelijk een plaatsje in n van onze racewagens. Als passagier of als chauffeur. Gelukkig serveren we het eten pas n uw "circuit experience"!

Kiest u voor een nmalige overeenkomst of investeert u liever op lange termijn als betrokken partner? Wij garanderen u in elk geval een vlekkeloze service en begeleiden u van start tot finish.