MSE bereidt zich voor op een druk seizoen!

Op dit moment bevinden we ons een kleine twee maanden voor de start van het nieuwe seizoen. De voorbereidingen zijn echter al een tijdje gestart, zo ook bij het Genkse MSE: "We zijn inmiddels bezig met de opbouw van een nieuw strijdros. Welk het wordt kan ik echter niet verklappen. Een tipje van de sluier lichten? Het gaat opnieuw om een wagen met roots in Beieren", aldus Bart van Samang, één van de vaste waarden bij MSE.

"Na een mooi leerjaar in de Belcar, waarin we als team volwassener zijn geworden, hebben we geopteerd voor een sterk programma in de Dunlop Sport Maxx Endurance Cup. Onze BMW Compact zal tijdens de eerste races worden ingezet, waarna we in het midden van het seizoen hopen uit te pakken met ons nieuw strijdwapen", gaat de jongste van de van Samang-clan verder. "Ik heb vorig jaar bewezen dat ik mijn plekje verdiend heb in de Belcar, maar in functie van mijn budget is het slimmer om te kiezen voor een sterk pakket in de DSMEC. De tracktime die de organisator ons geeft, in samenwerking met een sterk marketingpakket, is een mooie return naar de teams."

Ook blijft Bart van Samang de cockpit delen met zijn vader. Het onafscheidelijke duo hoopt in de DSMEC op mooie resultaten: "We hebben in het verleden al enkele mooie resultaten kunnen neerzetten, maar dit seizoen willen we hoge toppen scheren."

Ook uitstapjes richting BTCS en/of Dutch Supercar Challenge behoren tot de mogelijkheden. MSE staat immers niet enkel voor racen, het levert ook service aan piloten: "Piloten kunnen bij ons steeds terecht voor een totaalpakket, waarbij wij de logistieke en mechanische kant van het racen voor onze rekening nemen. Komt er morgen een piloot aankloppen met een racewagen, kunnen wij deze zonder problemen voor hem runnen. Maar er komt meer bij kijken. Wij staan ook in voor catering, hospitality, events, etc. De piloot moet enkel zelf nog naar het circuit komen en instappen. MSE neemt de rest van het verhaal voor zijn rekening."

Met dank aan MK/racingworld.be