Review Eleven SPorts 24 Hours of Zolder 2017

MSE blik tevreden terug met Podium in Belcar 3

Het Genkse MSE team onder leiding van Dominiek Paret kan terugblikken op een geslaagde 24 Uren van Zolder. De ambities die voor de start van de wedstrijd werden vooropgesteld zijn realiteit geworden!

Een 13e plaats algemeen en een 3e plaats in de klasse Belcar 3 is te danken aan de ervaring van zowel het team als het pilotenkwartet. Iedereen heeft uitgevoerd wat als planning vooropgesteld werd, en dit heeft zijn vruchten afgeworpen.

Bart Van Samang: “het is knap om te zien hoe de piloten en het team mekaar aangevuld hebben. De piloten hielden zich strikt aan het vooropgestelde tempo, en het team voerde alle pitstops feilloos uit. We wisten op voorhand wat haalbaar was rekening houdend met het feit dat er een aantal wagens in onze klasse zaten die op pure snelheid moeilijk te volgen waren.

Onze BMW M235i is zo goed als standaard volgens het cup reglement, waarmee we hebben getracht op betrouwbaarheid en ervaring zo hoog mogelijk te scoren. Op zich is finishen in de 24 Uren van Zolder al een prestatie op zich, gezien de situaties die je als piloot dikwijls tegenkomt op het circuit.”
Last but not least willen we onze ganse crew en sponsors bedanken voor hun inzet om deze wedstrijd mogelijk te maken!